Home

Knuf

Laatste logs

In Memoriam Hanny Ri…
Toespraak Marco.
Toespraak Roely &…
Toespraak Ria.
Toespraak Klaas.
Niks is meer "G…
(Voorlopig) Laatste …

Bloemschikken

Uitdaging

Stedenbezoek

Mail

ABC

Uitdrukkingen

Fotobewerking

Linken

Over mijzelf

Archief

Waarschuwing


Powered by Pivot - 1.40.7: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Niks is meer "Gewoon"… | Home | Toespraak Ria. »

Toespraak Klaas.

Maandag 25 Januari 2016 om 17:30

Tijd,

De klok van het leven heeft geen wijzers en haar tijd tikt voorbij.. op weg naar de eeuwigheid!

Soms heel langzaam maar af en toe ook in een sneltreinvaart. In die vaart neemt de tijd soms een dierbaren van ons mee. Iemand voor wie die tijd is gekomen heet het dan! Immers we hebben allen slechts beperkte tijd in het wereldse leven.

Ook nu heeft de tijd ons beroofd van een dierbaar iemand! Ja... je mag gerust zeggen beroofd, omdat aan Hanny's tijd zo plotseling een einde kwam. Niemand had verwacht dat voor Hanny de tijd al zo snel zou komen.

Immers rond de kerst genoot ze nog van een vakantie aan de zee. We konden haar enthousiasme delen op haar blog "Gewoon Hanny". Daarin deelde zij met ons vele gelukkige momenten, reizen en gebeurtenissen. Op Facebook elke zondag een bloemetje met een wens voor iedereen. Dat zullen we node missen.

"Geluk is een ander blij maken"..... Hanny's lijfspreuk waaraan ze met liefde gehoor gaf. Immers anderen blij maken kon ze als de beste omdat ze zelf ook zo positief in het leven stond. Uit elke tegenslag putte zij de energie om sterker uit de strijd te komen. Helaas was die laatste strijd onoverwinnelijk en moet Hanny het tijdige voor het eeuwige verruilen.

We zullen Tante Hanny ...nee... gewoon Hanny in onze gedachten bewaren als een lieve, hartverwarmende vrouw die al het mooie van haar leven met ons allen wilde delen en daar ook de tijd voor nam.

Zullen we Hanny maar ook vooral elkaar beloven ons geluk te delen en tijd voor elkaar te nemen, voordat de tijd ook ons meeneemt?

Een laatste groet, namens neven en nichten uit Groningen!

Dag lieve Hanny.


1 reactie

Mooi gesproken Klaas.
Zakina (URL) - 29 01 16 - 18:40


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.